Bliv skiinstruktør!

Sæson i Østrig, Schweiz eller Norge? Med SkiLab får du uddannelse og træning på dansk, job, bolig og liftkort.

SÆSON SOM SKIINSTRUKTØR?

Drømmer du om en sæson i sneen, hvor dit liv drejer sig om skiløb, i et helt særligt socialt miljø? Vil du have venner for livet og en oplevelse du aldrig glemmer? Vil du udfordres fagligt i et trygt og inkluderende miljø, og få værdifulde erfaringer til dit CV? Så er du landet det helt rigtige sted.

Med SkiLab uddanner du dig til skiinstruktør på vores instruktørcamp i efteråret, og får efterfølgende et job i en skiskole i Østrig, Italien, Japan, Norge eller Sverige. Al undervisning og uddannelse er på dansk, og vi garanterer Danmarks dygtigste undervisere.

// Sæson som skiinstruktør
// Job
// Uddannelse på dansk
// Transport frem og tilbage til Østrig
// Basic Ski Instructor 1 med Den Danske Skiskole
// Venner for livet
// Dedikeret skilærerteam i ryggen

 

// Arrangeret bolig hele sæsonen
// Sæsonliftkort
// Skilæreruniform
// Et unikt fællesskab med andre instruktører
// Et seriøst træningsfællesskab
// Etableret rejseselskab med medlemskab af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer 3310.

 

BLIV RINGET OP

Interesseret? Vi vil gerne fortælle dig mere om dine sæson-muligheder med SkiLab. Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig – eller book tid til en samtale allerede nu. Se nedenfor.

10 + 4 =

BOOK TID TIL SAMTALE

Klik her for at booke tid aftale med os. Vi mødes online, og finder ud af om SkiLab er noget for dig.

UDDANNELSE + SÆSON

UDDANNELSE
Oktober camp: Afrejse 28. september – 20. oktober.
November camp: Afrejse 16. november – 7. december. 

SÆSON
Start/midt december indtil slut påske.

HVOR
Instruktøruddannelse i Hintertux, Østrig.
Sæson i Østrig, Japan, Italien, Norge eller Sverige.

PRIS
Oktober camp: 35.500,- DKK

November camp: 31.500,- DKK 

INKLUSIV I PRISEN
// 3 ugers udannelse i Hintertux, Østrig.
// Basic Ski Instructor 1 ved Den Danske Skiskole.
// Transport frem og tilbage til Hintertux.
// Liftkort under uddannelse og i sæsonen.
// Job i skiskole.
// Skilæreruniform.
// Sæsonbolig.
// Sociale aktiviteter.
// Videoanalyser.
// SkiLab kickoff i Danmark.

 

SKILAB KONCEPTET FRA A TIL B

1. KICKOFF I DANMARK // 14. SEPTEMBER
Inden sæsonen starter, deltager du i SkiLab Kickoff. Kickoff er et event i Danmark for alle de instruktører vi sender på sæson. Her møder du dine instruktørkolleger, og sammen bliver i forberedt på instruktøruddannelsen og til sæsonen. Du får konkret indblik i hvordan de 3 uger i Hintertux vil forløbe, og du bliver forberedt på hvordan hverdagen vil være på din skidestination. Der vil være aktiviteter af både fysisk og social karakter.

2. INSTRUKTØRCAMP I HINTERTUX // OKTOBER ELLER NOVEMBER/DECEMBER
Du uddanner dig til BSI1 skiinstruktør på vores camp i efteråret. Campen ligger i uge 40 – 42 eller 47 – 49 i Hintertux, Østrig. I Hintertux er der masser af sne i efteråret, fordi det er på en gletsjer. At køre på ski på en gletsjer er fuldstændig ligesom alt andet skiløb, og sneforholdene er typisk rigtig gode, fordi gletsjeren ligger højt og fordi det er koldt. Kort sagt, optimale betingelser for et instruktørkursus. Under uddannelsen er du sammen de andre instruktøraspiranter, som du skal på sæson med.
Læs mere om BSI1-uddannelsen hos Den Danske Skiskole her.

3. SÆSON // START/MIDT DECEMBER
I starten af december begynder eventyret for alvor. Du tager afsted til din destination, får din bolig, dit liftkort og din uniform, og instruktør-drømmen lever. I løbet af sæsonen vil du til dagligt undervise i skiskolen, køre på ski med dine venner, gå i byen, køre powder og i det hele taget nyde livet i sneen.

4. EFTER SÆSONEN
Efter sæsonen har mulighed for at fortsætte din skiinstruktørkarriere, og kan videreuddanne dig til næste niveau, BSI2. Vi har camps i Hintertux igen til foråret, hvor vi er klar til at bringe dig ligeså langt op på ski-karrierestigen som du vil.

 

DIN PROFIL

Vi søger dig der brænder for at køre på ski, er ambitiøs og ønsker at blive en dygtig skiinstruktør. Du skal være selvstændig, udadvendt og have mod på at indgå i et fællesskab. Du skal være motiveret til at blive bedre på ski, og du skal være en teamplayer.

Du skal tale engelsk, og hvis du vil til Østrig er det en fordel at du kan tale tysk på basis-niveau, men det er ikke et krav.

SKIERFARING
For at deltage på campen er kravet at du skal kunne køre med parallelle ski overalt på bjerget. Vi anbefaler at du har mindst 5 uger på ski, og det er en fordel hvis du har flere. Det vigtigste er at du har lysten og energien til at lære, og er indstillet på 3 intensive uddannelsesuger, hvor der er fart på både on-snow og off-snow.

VI TILBYDER

MILJØET
Det er vigtigt for os at du får de dygtigste danske instruktører når du tager din uddannelse. Det har altid været vores varemærke, og det har betydet at de dygtigste og mest ambitiøse instruktører i Danmark søger mod SkiLab. Campen i uge 40 – 42 ligger samtidig med vores Forberedelsescamp, hvor andre instruktører træner mod deres næste niveau. Du bliver derfor en del af et målrettet miljø hvor alt drejer sig om skiløb og socialt samvær.

UDVIKLING – BÅDE PÅ SKI OG PERSONLIGT
Når du uddanner dig til skiinstruktør med os, udvikler du dig maksimalt på ski. Du vil blive ekspert i at køre på pisten, off-piste, pukler osv. Kort sagt træner vi det hele, og du bliver god til det hele.
I løbet af sæsonen udvikler du dig personligt både socialt og fagligt. Skimæssigt fortsætter din udvikling i skiskolen, og du bliver en bedre og bedre instruktør og skiløber. Gennem det sociale og gennem dit job, som kræver at du tager stort ansvar, vokser du personligt, og det er noget du kan skrive på dit CV når sæsonen er ovre.

TILMELDING OG ANSØGNING

1. EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN SÆSON
Første step for at komme på sæson med os, er at du ringer til os vha. kontaktoplysningerne her på siden, eller skriver dig op til at blive ringet op. Så ringer vi til dig og tager en løs snak om dine forventninger til en sæson som skilærer. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil, og vi fortæller om vores koncept og hvad du kan forvente.

2. ONLINE SAMTALE
Andet step er at vi møder hinanden online. Her lærer vi hinanden at kende, og du får alt den information du har brug for, for at vide om SkiLab er et match for dig. Det er en hyggelig samtale, som plejer at tage ca. en halv time.

3. TILMELDING, BETALING OG JOB
Hvis du synes vi er et match for dig, får du tilbud om en plads på uddannelsescampen. Når du accepterer tilbuddet, betaler du et depositum på 2.500,-. Når du har indbetalt depositum får du information om dit job på din skidestination.

Er du klar til at tage en snak om din sæson?
Så ring til os!

 

Ring til os på tlf. 42464260, skriv en mail på info@skilab.dk,
Facebook eller på Instagram.

SkiLab
Lollandsgade 26 ST
8000 Aarhus C
Tlf.: 42 46 42 60
Mail: info@skilab.dk
Cvr: 38334670