Bliv skiinstruktør!

Sæson i Japan, Østrig, Italien, Norge eller Sverige? Med SkiLab får du uddannelse og træning på dansk, jobgaranti, bolig og liftkort.

SÆSON SOM SKIINSTRUKTØR?

Drømmer du om en sæson i sneen, hvor dit liv drejer sig om skiløb, i et helt særligt socialt miljø? Vil du have venner for livet og en oplevelse du aldrig glemmer? Vil du udfordres fagligt i et trygt og inkluderende miljø, og få værdifulde erfaringer til dit CV? Så er du landet det helt rigtige sted.

Med SkiLab uddanner du dig til skiinstruktør på vores camp i efteråret, og får efterfølgende et job i en skiskole i Østrig, Italien, Japan, Norge eller Sverige. Al undervisning og uddannelse er på dansk, og vi garanterer Danmarks dygtigste undervisere.

SKILAB KONCEPTET

UDDANNELSEN
Du uddanner dig til skiinstruktør på vores camp i efteråret. Campsene ligger i hhv. uge 39-42 og 40-42 i Hintertux, Østrig. I Hintertux er der masser af sne i efteråret, fordi det er på en gletsjer. At køre på ski på en gletsjer er fuldstændig ligesom alt andet skiløb, og sneforholdene er typisk gode, fordi gletsjeren ligger højt og fordi det er koldt. Kort sagt, optimale betingelser for et instruktørkursus. Under uddannelsen møder du de andre instruktøraspiranter du skal på sæson med.
Læs mere om BSI-uddannelsen hos Den Danske Skiskole her.

KICKOFF
Efter endt instruktøruddannelse kommer du hjem til Danmark igen, og gør klar til sæsonen. Inden sæsonen starter deltager du i SkiLab Kickoff, som er et event i Danmark for alle de instruktører vi sender på sæson. Her møder du igen dine instruktørkolleger, og sammen bliver i forberedt på sæsonen. Du får indblik i hvordan hverdagen vil være på din destination, yderligere uddannelse i faget som instruktør, og du hygger dig med dine kommende instruktørkolleger. 

SÆSON
I slutningen af november eller starten af december begynder eventyret for alvor. Du tager afsted til din destination, får din bolig, dit liftkort og din uniform, og instruktør-drømmen lever. I løbet af sæsonen vil du til dagligt undervise i skiskolen, køre på ski med dine venner, gå i byen, køre powder og i det hele taget nyde livet i sneen.

Uanset om du skal til Østrig, Italien, Japen, Norge eller Sverige får du:

4 UGERS CAMP // BSI1+2 // JOB

Denne camp er til dig der ønsker at uddanne dig til skiinstruktør, og efterfølgende arbejde i en skiskole i Østrig, Italien, Japan, Norge eller Sverige.

På campen vil du træne til dit instruktørkursus i to uger med SkiLab, hvorefter du vil starte på et kombineret BSI1+2 kursus med Den Danske Skiskole. Al undervisning er på dansk, både med SkiLab og med Den Danske Skiskole, og du kan bruge dit instruktørdiplom i hele verden.

Campen afholdes i Hintertux i uge 39-42. Du vil i fællesskab med de andre instruktøraspiranter have træning 6 dage om ugen. Om eftermiddagen og aftenen er der sociale aktiviteter.

 

3 UGERS CAMP // BSI2 // JOB

Denne camp er til dig der allerede har BSI1, og ønsker at tage BSI2 og efterfølgende komme på sæson i Østrig, Italien, Japan, Norge eller Sverige.

Du får 2 ugers træning med SkiLab, hvorefter du starter på BSI2 kursus hos Den Danske Skiskole. Efter bestået kursus får du job i en af vores partnerskiskoler ude i verden.

Campen afholdes i Hintertux i uge 40 – 42. Du har træning 6 dage om ugen, sammen med dine medaspiranter, som også skal på sæson med. Om eftermiddagen og om aftenen er der sociale aktiviteter.

– Sæson som skiinstruktør
– Garanti for job
– Uddannelse til Basic Ski Instructor med Den Danske Skiskole

– Bolig hele sæsonen
– Sæsonliftkort
– Skilæreruniform
– Et unikt fællesskab med andre instruktører


4 UGERS CAMP + SÆSON

HVORNÅR
Udannelsescamp: Uge 39 – 42
Sæson: Slut november eller start december indtil slut marts/april.

HVOR
Uddannelsescamp i Hintertux, Østrig.
Du bor i lejligheder med de andre instruktøraspiranter.
Sæson i Østrig, Japan, Italien, Norge eller Sverige.

HVAD INKLUDERER PRISEN
2 ugers træning med SkiLab.
2 ugers BSI1 + BSI2 med Den Danske Skiskole.
Liftkort.
Videoanalyser.
Sociale aktiviteter.
SkiLab Kickoff i Danmark.
Arbejde i en skiskole.
Skilæreruniform.
Sæsonbolig.

PRIS: 32.995,- DKK


3 UGERS CAMP + SÆSON

HVORNÅR
Udannelsescamp: Uge 40 – 42
Sæson: Slut november eller start december indtil slut marts/april.

HVOR
Uddannelsescamp i Hintertux, Østrig.
Du bor i lejligheder med de andre instruktøraspiranter.
Sæson i Østrig, Japan, Italien, Norge eller Sverige.

HVAD INKLUDERER PRISEN
2 ugers træning med SkiLab.
1 uges BSI2 med Den Danske Skiskole.
Liftkort.
Videoanalyser.
Sociale aktiviteter.
SkiLab Kickoff i Danmark.
Arbejde i en skiskole.
Skilæreruniform.
Sæsonbolig.

PRIS: 24.995,- DKK

DIN PROFIL

Vi søger dig der brænder for at køre på ski, er ambitiøs og ønsker at blive en dygtig skiinstruktør. Du skal være selvstændig, udadvendt og have mod på at indgå i et internationalt fællesskab. Du skal være motiveret til at blive bedre på ski, og du skal være en teamplayer.

Du skal tale engelsk på højt niveau, og hvis du skal til Østrig er det et must at du kan tale tysk på basis-niveau.

4 UGERS CAMP
Er til dig der ikke har været på instruktørkursus før. Du tager BSI1 og BSI2 på campen. Du skal være en god skiløber, og kunne køre med parallelle ski alle stedet på bjerget.

3 UGERS CAMP
Som deltager på 3-ugers campen, er det et krav at du allerede er uddannet BSI1 instruktør. 3-ugers campen er perfekt til dig der har taget din BSI1 i forvejen. Det kan f.eks. være at du har haft BSI1 i nogle og nu øjner en karrierepause, at du har taget BSI1 på din efterskole eller måske undervejs i gymnasiet.

VI TILBYDER

MILJØET
Det er vigtigt for os at du får de dygtigste danske instruktører når du tager din uddannelse. Det har altid været vores varemærke, og det har betydet at de dygtigste og mest ambitiøse instruktører i Danmark søger mod SkiLab. Campen i uge 39 – 42 ligger samtidig med vores forberedelsescamp og freestylecamp, hvor andre instruktører træner mod deres næste niveau. Du bliver derfor en del af et målrettet miljø hvor alt drejer sig om skiløb og socialt samvær.

UDVIKLING
Når du uddanner dig til skiinstruktør med os, udvikler du dig maksimalt på ski. Du vil blive ekspert i at køre på pisten, off-piste, pukler osv. Kort sagt træner vi det hele, og du bliver god til det hele.
I løbet af sæsonen udvikler du dig personligt både socialt og fagligt. Skimæssigt fortsætter din udvikling og du bliver en bedre og bedre instruktør og skiløber. Både gennem det sociale og dit job, som kræver at du tager ansvar, vokser du personligt.

TILMELDING OG ANSØGNING

1. EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN SÆSON
Første step for at komme på sæson med os, er at du ringer til os vha. nedenstående kontaktoplysninger, eller skriver dig op til at blive ringet op. Så ringer vi til dig og tager en løs snak om dine forventninger til din sæson som skilærer. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil.

2. ANSØGNING
Andet step er at du skriver en ansøgning på engelsk, som vil kunne blive sendt videre til din evt. arbejdsgiver på din destination. I din ansøgning skriver du hvilke lande/destinationer du er interesseret i at komme til. Når du har sendt os ansøgningen holder vi en hyggelig jobsamtale, og efter samtalen får du tilbudt en plads på campen i efteråret og samtidig et job i en af vores partnerskiskoler.

3. TILMELDING OG BETALING
Du accepterer tilbuddet om job og uddannelse ved at tilmelde dig online på et link vi har tilsendt dig. Du starter med at betale et depositum på 2.500,-, og herefter følger den samlede betaling i 2 rater.

BLIV RINGET OP

11 + 8 =

Er du klar til at tage en snak om din sæson?
Så ring til os!

 

Du kan kontakte os på tlf. 42464260, på mail info@skilab.dk,
Facebook eller på Instagram.

Du kan også møde os på vores kontor i Aarhus efter aftale. Ring og aftal et tidspunkt.

SkiLab
Lollandsgade 26 ST
8000 Aarhus C
Tlf.: 42 46 42 60
Mail: info@skilab.dk
Cvr: 38334670