Udstyrspartner og hovedsponsor

 

 

 

 

Når du er med på en SkiLab camp, vil du se dine instruktører på de nyeste ski fra Rossignol. Vi har valgt Rossignol som udstyrspartner, fordi de laver ski som passer perfekt til os som skiinstruktører. Når vi underviser kører vi næsten altid på Hero Master skiene. De er bygget som en storslalomski, men har mål som en pisteski.

Hvis du er interesseret i et tilbud på en ski fra Rossignol, skal du endelig kontakte os. Vi forhandler alle modeller og leverer indenfor kort tid.

Besøg Rossignol på www.rossignol.com

 

 

 

 

Forsikringspartner

 

 

 

 

 

 

Når du rejser med os anbefaler vi at du har en rejseforsikring der dækker hjemrejse ved sygdom eller tilskadekomst. Vi bruger selv Gouda, og vi anbefaler også at du bruger dem. På enkelte af vores camps stiller vi krav til at du har dine forsikringsforhold i orden, og Goudas forsikringer lever op til de krav vi stiller. Gouda tilbyder i øvrigt en fornuftig afbestillingsforsikring, i tilfælde af at du må afbestile din tur. Kontakt os hvis du vil henvises til Gouda.

Besøg Gouda på www.gouda.dk

 

 

 

 

Uddannelsespartner

 

 

 

 

 

 

Alle undervisere på vores kurser er uddannet gennem Den Danske Skiskole, og har suppleret med uddannelse fra andre nationale skilærerorganisationer. Vi laver forberedelseskurser til Den Danske Skiskoles kurser, og afholder PSI1 eksamener sammen med DDS.

Vi anbefaler vores kunder at tage deres instruktøruddannelse gennem DDS.

Besøg Den Danski Skiskole på www.dendanskeskiskole.dk

 

 

 

 

Skiskolepartner

 

 

 

 

 

 

New Generation Ski School er vores skiskolepartner i St. Anton, Verbier og på en række destinationer i Frankrig. Vi rekrutterer danske instruktører til New Gen, og New Gen bruger vores undervisere som trænere i deres skiskoler.

Besøg New Gen på www.skinewgen.com eller på www.instructorcourses.skinewgen.com

 

 

 

 

Andre partnere

 

logo-40px

Solid Skiings bøger er en del af SkiLabs mini-bibliotek af bøger om skiløb. Når du deltager på et kursus med SkiLab, har du derfor mulighed for at låne og læse bøgerne ‘Skiteknik’ og ‘Skimekanik’. Hvis bøgerne falder i din smag, kan du købe dem til en særlig pris kun for SkiLab kursister.

Besøg Solid Skiing på www.solidskiing.com.