Samarbejdspartnere og sponsorer

 

 

 

Når du er med på en SkiLab camp, vil du se dine instruktører på de nyeste ski fra Rossignol. Vi har valgt at samarbejde med Rossignol fordi de laver ski som passer perfekt til os som skiinstruktører. Når vi underviser kører vi næsten altid på Hero Master skiene. De er bygget som en storslalomski, men har mål som en pisteski.


 

logo-40px

 

Solid Skiings bøger er en del af SkiLabs mini-bibliotek af bøger om skiløb. Når du deltager på et kursus med SkiLab, har du derfor mulighed for at låne og læse bøgerne ‘Skiteknik’ og ‘Skimekanik’. Hvis bøgerne falder i din smag, kan du købe dem til en særlig pris kun for SkiLab kursister.

Besøg Solid Skiing på www.solidskiing.com.


 

 

Når SkiLab arrangerer træningscamps for skiinstruktører, har SkiSchoolOnlines ansatte mulighed for at komme med til en fordelagtig pris. Det kan de fordi SkiLab gerne vil støtte danske skilærere, der træner mod deres næste mål.

Besøg SkiSchoolOnline på www.skischoolonline.com


 

Picture Organic Clothing

Når du deltager på en SkiLab camp, vil du se dine undervisere i det nyeste tøj fra Picture.

Vi har valgt Picture som samarbejdspartner pga. deres bæredygtige og miljøbevidste profil. Når vi kører på ski i tøj fra Picture, kan vi have god samvittighed, og vi ved, at vi har gjort det mindste vi kan for at bidrage til et bedre klima.

Besøg Picture på www.picture-organic-clothing.com.