St. Anton Train and Work

Det ultimative sæsonprogram til dig der er BSI'er eller PSI'er, og vil træne til dit næste niveau. I tæt samarbejde med New Generation Ski School.
Ansøg nu

PSI // ISIA

PSI linjen er til dig, der er uddannet BSI1’er, BSI2’er, Anwärter eller Landes 1, og vil arbejde i en moderne international skiskole, mens du træner og får undervisning rettet mod dit næste niveau af skiinstruktøruddanelse – f.eks. PSI eller fuld Landes.

På PSI linjen får du optimale muligheder for at udvikle dig som skiløber og -underviser. Du kører træning i løbet af sæsonen, og når du har fri fra træningen arbejder du i skiskolen. Når du ikke har træning eller er på job, kører du på ski med ligesindede skilærere fra skiskolen. I nørder skiløb, kører off-piste, hygger jer og nyder sæsonlivet – sammen.

ETR // FULL CERT

Full Cert programmet er til dig, der er har din PSI3, Landes 2, eller tilsvarende, og vil træne til dit næste niveau af af skiinstruktøruddannelse mens du arbejder i en topmoderne skiskole.

På Full Cert linjen bliver du en del af et ambitiøst træningsteam hvor alle arbejder mod deres næste mål. Du kører træning med forskellige undervisere i løbet af sæsonen, og nørder skiløb med dine team mates. Når du ikke har træning arbejder du i skiskolen og laver workshops for PSI linjen. Du får altså mulighed for at undervise skiløbere på højt niveau, og du samler vigtig erfaring som vil dygtiggøre dig som underviser.

 

ST. ANTON // CENTRUM FOR DANSK SKILØB

I St. Anton har vi vores centrum for instruktørtræning. Her samler vi Danmarks mest ambitiøse skiinstruktører, i et miljø hvor socialt sammenhold og træning går hånd i hånd.

St. Anton er et af Østrigsk bedste skiområder. Der er alt slags terræn; flade pister, stejle pister, let tilgængelig off-piste og off-piste ture hvor man kommer længere væk fra området. St. Anton er altså det perfekte sted til instruktørtræning. Byen er hyggelig og du finder både fine caféer, store og små hoteller, afterski og alle slags butikker. Kort sagt har St. Anton det hele!

HVAD TILBYDER VI?

– Toptrænere fra Danmark med international uddannelse
– Jævnlige videoanalyser
– Arbejde med løn
– Uniform
– Ambitiøse kollegaer
– Professionel og personlig udvikling
– Et unikt træningsmiljø med optimale betingelser for at blive bedre

ETR // FULL CERT
– 105 timers træning
– Undervisning af andre skilærere i skiskolen. På BSI1- og BSI2-niveau

PSI // ISIA
– 120 timers træning
– PSI2 i løbet af sæsonen*
– PSI3 i slutning af sæsonen*

Programmerne koster 14.500,- (ETR) og 18.000,- kr. (PSI).

Med dit arbejde i løbet af sæsonen vil du naturligvis tjene penge, men det fulde beløb skal betales inden sæsonstart.

 

DIN PROFIL

– Du er ambitiøs, og vil blive en dygtigere skiinstruktør
– Du elsker at undervise
– Du vil indgå i et internationalt team af instruktører
– Du er udadvendt og en teamplayer
– Du har motivation til at træne meget
– Du taler engelsk og rigtig gerne tysk
– Du vil blive en bedre skiløber

PSI // ISIA
– Du er skilærer på BSI1, BSI2, Anwärter eller Landes 1-niveau
– Du har erfaring som skilærer
– Du planlægger at tage dit næste step i instruktøruddannelsen, f.eks. PSI2 eller PSI3, i løbet af eller efter sæsonen

ETR // FULL CERT
– Du er skilærer på PSI3- eller Landeslehrerniveau
– Du har en sæsons erfaring som skilærer
– Du har en drøm om at blive optaget på Eurotrainer hos DDS, gå til optagelsesprøve på Staatliche, eller tage CTT prøverne (eurotest og eurosecurity)

DEN LOKALE SKISKOLE // NEW GENERATION SKI SCHOOL

Programmerne er i samarbejde med den lokale skiskole New Generation Ski School. Det er i skiskolen du har dine kollegaer, og det skiskolen der bliver din arbejdsgiver i St. Anton. Det er en af Europas førende skiskoler, og arbejdet består i alt fra begynderlektioner til off-piste guiding. Vi samarbejder med New Generation, fordi de har de samme værdier som os. De giver plads til udvikling, og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø. New Generation er en moderne skiskole, hvor du har stor selvstændighed som instruktør, og du har optimale betingelser for at tage næste step i din instruktørkarriere.

ANSØGNING

Send din ansøgning på engelsk, og hvis du ønsker kan du tilføje en på dansk, til info@skilab.dk. Ansøgningsformen er fri, den skal blot fortælle os hvem du er, og så skal den repræsentere dig og din motivation for at søge. Vi vil endvidere sætte pris på at den indeholder et CV og evt. noget video af dig på ski.

Vi havde ansøgningsfrist d. 1.6, og har sat teamet for vinteren 23/24. Hvis du stadig er interesseret i at komme med, så ring til os og hør om mulighederne

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på enten mail info@skilab.dk eller tlf.: +4542464260

* = betales udover prisen for træningsprogrammet.