Om SkiLab

Om os

I SkiLab laver vi skiintruktørtræning og -uddannelse samt træning for skiløbere som gerne vil blive bedre på ski.

Vi startede i 2016, og siden har vi trænet og uddannet rigtig mange danske skiinstruktører. Vi tilbyder på camps til dig der vil være skiinstruktør, og ikke har taget instruktøruddannelse før, og træning til dig som vil tage din næste eksamen.

SkiLab startede i 2016. Dengang havde vi en drøm om at skabe Danmarks bedste instruktørtræningscenter. Det arbejder vi stadig mod, og det er det der holder os skarpe. Fra dag 1 har vores koncept været at levere træning og uddannelse af højeste kvalitet. Det gør vi stadig, og vi gør det ved at have Danmarks bedste instruktører, som ud over at være knivskarpe skifagligt, også lægger vægt på det sociale. På vores camps og kurser skaber vi nemlig et unikt socialt ski-miljø, som er hele fundamentet for læring. Ud fra det fundament skaber vi gode skiløbere, og giver skioplevelser i særklasse. Dét, er SkiLab.

Hele teamet bag SkiLab, er selv skiinstruktører. Vi har alle den højeste europæiske skiinstruktøruddannelse, og vi uddanner selv skiinstruktører i Den Danske Skiskole. Vi har selv utallige sæsoner på ski, og det er præcis den glæde ved at være skiinstruktør, vi gerne vil give videre til dig.

Teamet bag

Mads Vinther
Mads startede SkiLab i 2016, ud fra en idé om at skabe Danmarks bedste instruktørtræning og -uddannelse. Mads er uddannet Staatlich Geprüfter Skilehrer fra Østrig, og Professionel Ski Instructor og Euro Trainer fra Den Danske Skiskole.

Siden 2013/14 hvor Mads havde sin første sæson i Alpe d’Huez, Frankrig, har han været på ski ca. 20 uger årligt.

Ved siden af skiinstruktørkarrieren læser han en kandidat i Idrætsvidenskab på Aarhus Universitet, og arbejder som landstræner hos Lowlanders Ski Racing.

Kasper Kirketerp
Kasper har været med siden den første camp i 2016. Kasper er uddannet Euro Ski Pro fra Frankrig, og Professionel Ski Instructor og Euro Trainer fra Den Danske Skiskole.

Han har 7 sæsoner i Alperne, både som skilærer og som ansvarlig for Oure Skolernes Ski Akademi i Alpe d’Huez, og har siden 2017 hvor han startede med at læse haft over 10 uger på ski årligt.

Kasper er uddannet med en kandidat i Humanfysiologi fra Københanvs Universitet.

Per-Emil Conradsen
Per-Emil er hovedansvarlig for vores Bliv Skiinstruktør-camp i uge 40, 41 og 42. Per er uddannet Euro Ski Pro fra Frankrig, og Professionel Ski Instructor og Euro Trainer fra Den Danske Skiskole.

Per-Emil blev grebet af skiinstruktørlivet efter et ophold på skihøjskole i 15/16. Sidenhen har han taget alt det instruktøruddannelse der er muligt i Europa, hvor en stor del af hans træning er sket i SkiLab. Nu har han joinet teamet på kontoret, men har stadig over 10 uger på ski om året.

Ved siden af skiinstruktørkarrieren læser han en bacheloruddannelse på Erhvervsakademi Aarhus.