Om SkiLab

SkiLab tilbyder skikurser og -træningscamps til passionerede skilærere og skiløbere, der gerne vil blive endnu bedre på ski.

På vores camps og kurser skaber vi et stærkt socialt skimiljø som fundament for læring, og herudfra bygger vi dygtigere skiløbere.

Idéen til SkiLab er opstået ud fra en stærk lyst til at undervise ambitiøse skiløbere, kombineret med en tanke om at skabe et fedt træningsforum hvor socialt sammenhold og udvikling er i centrum.

SkiLab startede med forberedelsescamps til Den Danske Skiskoles instruktørkurser som omdrejningspunkt. Siden har har det udvilet sig til at vi også laver RaceCamps af høj klasse, samlinger af ambitiøse instruktører på ProCamp, og senest har vi indgået samarbejde med Danski om konceptet SkiBootCamp. Uanset hvilken camp du møder os på, vil du også møde en stor passion for dansk skisport, og du vil opleve undervisning og træning af højeste kvalitet – det er nemlig det vi brænder for.

Navnet

SkiLab er en forkortelse af SkiLaboratoriet. Det kommer af, at vi ikke blot vil skabe endnu en skiskole eller skiklub. Vi vil skabe et miljø omkring skiløb, der minder om miljøet i et laboratorium. Et miljø, hvor der er plads til at eksperimentere, plads til at udvikle, plads til prøve forskellige fremgangsmåder og plads til læring. Vi tror på, at en forudsætning for at lære at køre på ski, er at man befinder sig i et trygt miljø. Det gør vi i Lab-miljøet!