Kære deltager på forberedelsescampen i uge 40 og 41! 🙂

Her på siden finder du alt information om campen.

Praktisk information

Kursusstart uge 40: Lørdag den 1. oktober kl. 21 i Apartments Schönblick. Alternativt kl. 9 søndag morgen ved Tuxerfernerhaus.
Kursusstart uge 41: Lørdag den 8. oktober kl. 21 i Apartments Schönblick. Alternativt kl. 9 søndag morgen ved Tuxerfernerhaus.

Ankomst: Det er muligt at checke ind i Schönblick fra kl. 15.00 lørdag eftermiddag. Når du ankommer skal du indlevere dit pas til registrering, og så får du nøglen til din lejlighed.

Parkering: Det er muligt at parkere ved Schönblick. Følg anvisningerne fra Brigitte og hendes mand – de styrer det med hård hånd.

Ophold

Vi bor i moderne 4-stjernede Østrigske ferielejligheder. Lejlighederne ligger i Lanersbach, og hedder Appartements Schönblick.

I lejlighederne laves der mad sammen. Vi går dog ud og spiser sammen første og sidste aften, og det betyder at der reelt kun skal laves mad 4 aftener. I byen er der et supermarked hvor der kan købes ind. De fleste butikker i Østrig er lukket om søndagen, så det kan være en god idé at tage morgenmad til søndag med hjemmefra. Alternativt kan man spørge på Sporthotel Kirchler om man kan købe morgenmad søndag og mandag.
Lejlighederne er udstyret med et moderne køkken med kogeplader, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkoger, og måske også en toaster. I lejlighederne er der håndklæder, viskestykker og sengelinned. Busstoppestedet hvor bussen tager os op til gletsjeren er kun 50 meter væk. I huset er der et skirum hvor vi kan slibe, vokse og opbevare ski. Hvis i ikke selv har slibeudstyr, kan i købe det i Insider Sportshop længere nede i dalen, og hvis i har brug for tips og tricks til at lave ski står vi altid til rådighed. Vi kommer nok til at hænge lidt ud i skikælderen om eftermiddagen og aftenen, når vi laver ski klar til næste dag og drikker en kop kaffe. Sidst men ikke mindst er der gratis wi-fi i lejlighederne, og det er muligt at vaske tøj mod et mindre gebyr – spørg Brigitte pænt, så hjælper hun. I huset er der også et lækkert spaområde, som kan benyttes når du har lyst. Følg anvisningerne fra Brigitte og hendes mand ift. håndklæder, badekåbe mm.

Du finder en rutevejledning til Appartements Schönblick her.

For jer sm deltager i uge 40, skal i være opmærksomme på at bussen afgår på andre tidspunkter end normalt. Det vil være fordelagtigt at tage en bil op til gletsjeren, og ellers den tidlige bus så træningen kan starte tidligt.

Undervisningen

Der er undervisning 3 timer hver formiddag fra kl. 0900. Resten af dagen har du fri til at træne og indarbejde det du har arbejdet på om formiddagen.
Som udgangspunkt laver vi videoanalyse hver dag, men vi tilpasser det selvfølgelig efter vejrforholdene. Vi tilrettelægger det således, at vi ser videoen på bjerget mens vi spiser frokost. På den måde har I mulighed for at gå ud og træne lige efter frokost, med jeres video i frisk erindring.

Liftkort

I får udleveret liftkort lørdag når I ankommer, eller søndag morgen hvis i ankommer sent. Liftkortene gælder både uge 40/41 og uge 41/42, eller tre uger for jer der skal være der i alle uger. Husk at tage et billede af det, så I kan få et nyt hvis i mister det.

Transport

Hvis i har valgt bustransport med DDS er det vigtigt at i skriver til dem at i KUN skal med hjem.

Forsikring

Du er selv ansvarlig for forsikring. Vi anbefaler at du tjekker at du har en forsikring, og ellers tegner en, der dækker syge- og hjemtransport i tilfælde af en ulykke. Det kan være en god idé at tjekke om ens forsikringsselskab anser rejsen som en erhvervsrejse. I er meget velkomne til at skrive en mail eller ringe til os hvis der er spørgsmål til forsikring – vi har et godt samarbejde med Gouda Forsikring som kender jeres behov som skilærer, og de har konkurrencedygtige priser.

Hvis i har spørgsmål til noget skal i ikke tøve med at kontakte os på info@skilab.dk eller på 42464260.

Vi glæder os til vi ses i Tux!

Venlig hilsen

SkiLab teamet

Ugeprogram

Herunder er der et program for ugen, hvori du kan se hvornår der er aktiviteter. Alt er naturligvis frivilligt, men de fleste ting plejer at være sjove og interessante at deltage i.

Program Forberedelsescamp DDS uge 40+41 2021

  Formiddag 09.00 Eftermiddag 17.00 Aften 20.00
Søndag Undervisning Spise ude
Mandag Undervisning Skislibning i kælderen
Tirsdag Undervisning Skiteorileg i fællesrummet
Onsdag Undervisning
Torsdag Undervisning Spørgetime i fællesrummet
Fredag Undervisning Afslutningssamtaler Fællesspisning i fællesrummet