Om SkiLab

SkiLab tilbyder skikurser og -træningscamps til passionerede skilærere og skiløbere, der gerne vil blive endnu bedre på ski.

På vores camps og kurser skaber vi et stærkt socialt skimiljø som fundament for læring, og herudfra bygger vi dygtige reflekterede skiløbere.

Idéen til SkiLab er opstået ud fra en stærk lyst til at undervise dygtige ambitiøse skiløbere, kombineret med en tanke om at skabe et fedt træningsforum hvor socialt sammenhold og udvikling er i centrum.

SkiLabs omdrejningspunkt er forberedelsescamps til Den Danske Skiskoles instruktørkurser. Her top-tuner vi DDS-kursister, så de er 100% klar til kursusstart.

Navnet

SkiLab er en forkortelse af SkiLaboratoriet. Det kommer af, at vi ikke blot vil skabe endnu en skiskole eller skiklub. Vi vil skabe et miljø omkring skiløb, der minder om miljøet i et laboratorium. Et miljø, hvor der er plads til at eksperimentere, plads til at udvikle, plads til prøve forskellige fremgangsmåder og plads til læring. Vi tror på, at en forudsætning for at lære at køre på ski, er at man befinder sig i et trygt miljø. Det gør vi i Lab-miljøet

Savner du mere information? Ring til os på 42464260.